Jeg har to katte, Indiana Bølle og Nutte. Bølle er egentligt min mors kat, men han kan godt lide at komme over til mig når mor er faldet i søvn, og så sover han ovre i min seng nede ved mine tæer. Og Nutte, når man aer hende på maven vender hun sig om på ryggen og kæler med min arm.
< Her er et billede af Bølle og pigerne, de kan godt li' ham. Han synes de er okay. Måske er han lidt træt af dem når de kravler ovenpå ham heletiden. De er hans 'adoptiv søstre'. Billedet her er taget lige før Stella (Tidligere kendt som Putte) skulle hjem og bo hos en af vores veninder, fordi det var lidt for meget at have 3 katte. Vi fik Nutte og Putte af en af min mors skole kammerater, som ikke havde mulighed for at ha' dem selv.
Det her er et billede af Nutte og jeg. Hun er > så kær. Hun er meget mild og rar, og hun kradser mig aldrig. Det gør bølle når han er i dårligt humør. Hun forsøger nogen gange at stjæle bølles mad, og så blir han sur og kradser hende, så kommer de op og slås, men hun har skarpe kløer, så hun kan stå distancen.