Jeg kan godt lide at tage til stranden, og jeg elsker heste. Jeg ville ønske at vi havde penge til at købe en flot og sød hest.
Vi var på et tidspunkt på > stranden for at kigge lidt på vandet, og se hvordan stranden så ud. Der var nogle lækre store sten, som Mickel og jeg kunne kravle rundt på, det var rigtig sjovt. Stranden er flot, og lækker, og så kan man se skibe ude i horizonten. Der er også en lækker mole som man kan gå ud på. På billedet her flader jeg lige ud på en af de store sten.
< En anden dag, hvor vi var på stranden havde min bror taget en kasse med som vi kunne putte krabber i. Vi fandt nemlig ud af at den første gang vi var afsted, at der var krabber i vandet. Vi fandt en lille krabbe og to store krabber, og så puttede vi også nogle blåmuslinger i kassen. Ud over det fangede vi nogle små haletudser som var i vandet. På billedet kan man se hvordan blåmuslingen ender som krabbe mad. Krabben tog sine store kløer og klippede stykker af muslingen og puttede det i munden. Da vi skulle hjem satte vi alle dyrene ud igen.
Her er et billede af mig, fra Arches National Park i USA, hvor jeg er klatret højere op på et bjerg end min mor synes var sjovt, men jeg elsker at klatre, og fuglene var spændende, det så ud til at de havde en rede deroppe, og så var jeg nysgerrig, og så var jeg jo nødt til at klatre op og se lidt nærmere på sagen. De havde faktisk en rede deroppe, og der var også æg i. Spændende ikke? Jeg klatrer også tit i træer herhjemme, og jeg er dygtig til det.
Vi var også i Ogden Dino Park da vi var i USA og se en masse dinosaurer, det var helt vildt spændende. Jeg elsker dinosaurer. Den her dinosaurer har jeg taget med på min hjemmeside fordi den så så farlig ud og levende ud på billedet.